Ngacmimeve dhe spoteve televizive që u publikuan në kanale të ndryshme si YouTube, Facebook dhe Twitter dhe që besojmë se duhet të jenë me interes për tregtarët dhe reklamuesit. Edhe pse nuk mund ta fuqizojë më tej këtë platformë derisa të arrijë të zgjidhë gabimet serioze të shërbimit ndaj klientit me të cilat merret në mbarë botën, siç tregojmë në “5 veprimet më të këqija të Instagramit të raportuara nga përdoruesit e saj që mund të jenë një zonë mundësie. Miliona përdorues besojnë se kjo është një ide e vetë platformës,

 

 

Të cilat jo vetëm po fitojnë besim nga përdoruesit

Përmbledhje të trailerave. Kjo u publikua në Twitter dhe që ne besojmë se duhet të jetë me interes për tregtarët dhe reklamuesit. Lista e postimeve të Arkitektit me gabime serioze në shërbimin ndaj klientit që trajton në mbarë botën, siç tregojmë në “5 veprimet më të këqija në Instagram të raportuara nga përdoruesit e tij që mund të jenë një zonë e mundësive”, kështu që tani për tani ajo bazohet në kopjen të Numrave të Telefonit historive dhe filtrave që ajo mori nga Snapchat.

Gjithnjë e më shumë përdorues janë të hapur dhe përdorin këtë lloj mjeti.

Numrave të Telefonit

Facebook zbuloi audion e një interne. Një seancë pyetje-përgjigje me Zuckerberg për mediat ndërkombëtare. Për tema të ndryshme si kandidati për presidencën e Shteteve të Bashkuara. Elizabeth Warren (e cila dëshiron të ndajë Facebook në disa kompani). Por mbi të gjitha ajo që po ndodh me Instagramin. Ne raportuam më parë në seksionin e eksplorimit, ku. Miliona përdorues besojnë se kjo është një ide e vetë platformës. Por kjo ndodh vetëm në tregje. Aty ku tik tok nuk mbizotëron. Sepse pjesa tjetër e di që është baza e këtij rrjeti të fundit social.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *